Usuń konto i dane

Ostatnia aktualizacja: 2026-09-19

Konto Redesign AI i powiązane z nim dane możesz usunąć samodzielnie w aplikacji. Na tej stronie znajdziesz kroki, dowiesz się, co jest usuwane, co zostaje zachowane i na jak długo, oraz co zrobić, jeśli nie możesz już otworzyć aplikacji.

Aplikacja

Redesign AI wydaje Better Life With Apps. W Google Play i App Store aplikacja występuje pod nazwą „Aranżacja wnętrz AI: Staging” (w sklepach anglojęzycznych „Room Design AI: Home Remodel”, w tureckich „Oda Tasarımı AI: İç Mimari”); na telefonie wyświetla się jako Redesign AI.

Nie ma rejestracji. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacja automatycznie tworzy konto dla twojej instalacji, nie pytając o imię, adres e-mail, numer telefonu ani hasło. Twoje projekty, kredyty i zakupy są powiązane z tym kontem.

Zanim zaczniesz: anuluj subskrypcję

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Opłaty pobiera Apple lub Google, więc subskrypcję można anulować tylko na twoim koncie w sklepie:

Jeśli usuniesz konto bez anulowania subskrypcji, sklep będzie nadal pobierać opłaty przy każdym odnowieniu. Usunięcie konta nie powoduje zwrotu żadnej płatności ani niewykorzystanych kredytów. Płatności i anulowanie szczegółowo opisuje Regulamin.

Usuń konto w aplikacji

  1. Otwórz Redesign AI. Jeśli aplikacja zaczyna się od ekranów wprowadzających, przejdź przez nie; wystarczy wybrać jeden z przykładowych pokojów, a zakup nie jest potrzebny.
  2. Stuknij Ustawienia na pasku u dołu ekranu.
  3. Przewiń w dół do sekcji Twoje dane i stuknij Usuń moje dane.
  4. Przeczytaj potwierdzenie i stuknij Poproś o usunięcie.

Aplikacja wyloguje się, wyczyści dane przechowywane na twoim urządzeniu i wróci do pierwszego ekranu. Od tej chwili konta nie można już używać. Jeśli zamiast tego aplikacja wyświetli błąd, sprawdź połączenie i spróbuj ponownie.

Co jest usuwane i kiedy

Natychmiast po potwierdzeniu wszystkie sesje logowania na koncie zostają unieważnione, a aplikacja czyści swoje dane na twoim urządzeniu.

24 godziny później nasze systemy usuwają:

Usunięcie następuje automatycznie po upływie 24 godzin. Jeśli przeszkodzi w nim błąd techniczny, jest ponawiane, a my kończymy je w ciągu 30 dni od twojego żądania. Projekty zapisane już w galerii zdjęć to twoje własne kopie; aplikacja ich nie usuwa.

Co zostaje zachowane i na jak długo

Zachowywane bez automatycznej daty usunięcia

Zachowywane przez ograniczony czas

Nieobjęte usunięciem

Jeśli chcesz usunąć również któreś z tych zapisów, napisz do nas, jak opisano w sekcji Inne żądania dotyczące prywatności.

Usuń pojedyncze projekty i zachowaj konto

Aby usunąć projekt, nie musisz usuwać całego konta. Otwórz go w Historii, stuknij przycisk Więcej działań (⋮) u góry ekranu, wybierz Usuń z historii i potwierdź, stukając Usuń. Projekt znika z historii, a jego pliki obrazów są wkrótce potem usuwane z naszego magazynu. Szczegóły tego żądania, w tym wpisane życzenia, pozostają przy koncie do czasu usunięcia samego konta.

Przesłane zdjęcie pomieszczenia pozostaje w naszym magazynie tak długo jak projekty z niego utworzone, aby ich widok „przed i po” oraz Nowy projekt nadal działały. Jest usuwane automatycznie 30 dni po najnowszym projekcie z niego utworzonym albo wkrótce po usunięciu ostatniego z tych projektów. Zdjęcie, z którego nie utworzysz żadnego projektu, jest usuwane około 24 godzin po przesłaniu.

Jeśli aplikacja została odinstalowana lub nie możesz jej otworzyć

Odinstalowanie nie usuwa konta ani niczego, co jest przechowywane na naszych serwerach, i nie anuluje subskrypcji.

Ponowna instalacja na tym samym telefonie lub tablecie zwykle przywraca połączenie z tym samym kontem: aplikacja przechowuje identyfikator twojej instalacji, który pozostaje po jej usunięciu (na iPhonie i iPadzie w pęku kluczy iOS; na Androidzie jest on wyprowadzany z identyfikatora, który system przypisuje aplikacji na tym urządzeniu). Jeśli po ponownej instalacji twoje wcześniejsze projekty pojawią się w Historii, aplikacja jest połączona z twoim starym kontem i możesz je usunąć, wykonując powyższe kroki.

Jeśli to nie działa — urządzenie zostało zresetowane lub wymienione albo wcześniejsze projekty się nie pojawiają — poproś o usunięcie e-mailem.

Poproś o usunięcie e-mailem

Jeśli nie możesz skorzystać z kroków w aplikacji, napisz na privacy@blwapps.com, podając w temacie „Usuń moje konto Redesign AI”, i dołącz:

Konto nie zawiera imienia, adresu e-mail ani numeru telefonu, więc sam twój adres e-mail nie pozwala nam ustalić, które konto należy do ciebie. Numer zamówienia ze sklepu to informacja, którą możemy dopasować do konta. Jeśli nic z przesłanych informacji nie pozwoli nam zidentyfikować konta, napiszemy o tym w odpowiedzi, zamiast usuwać konto, które może należeć do kogoś innego.

Odpowiadamy w ciągu miesiąca od otrzymania żądania, a w każdym przypadku w ciągu 30 dni. Po zidentyfikowaniu konta usuwamy je zgodnie z opisem na tej stronie i potwierdzamy to e-mailem.

Inne żądania dotyczące prywatności

Usunięcie danych to jedno z kilku przysługujących ci praw. Możesz też zażądać kopii swoich danych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub wnieść sprzeciw wobec przetwarzania, a także poprosić nas o usunięcie zapisów wymienionych w sekcji Co zostaje zachowane; poinformujemy cię, co możemy usunąć i dlaczego zachowujemy to, czego nie usuwamy. Napisz na privacy@blwapps.com; obowiązują opisane wyżej zasady identyfikacji i terminy odpowiedzi. W Polityce prywatności wyjaśniamy, jakie dane przechowujemy i dlaczego.

Kontakt

Żądania usunięcia danych i sprawy prywatności: privacy@blwapps.com
Ogólna pomoc: support@blwapps.com